Hotel Soleil Szeged****


Királyi fogadóból négycsillagos szálloda.

A Hotel Soleil az Európa Nostra-díjas szegedi városközpontban található, ahol a sétálóövezetes, mediterrán hangulatú, történelmi belváros és a Tisza-part közelsége mind-mind garantálja a szegedi kulturális és szórakozási lehetőségek gyors elérését.
A város egyik legnagyobb múlttal rendelkező épületében, a XIX. század óta királyi fogadóként működő patinás Burger-házban 2011-ben nyitott meg a szálloda. Az eklektikus épület különleges építészeti megoldásai harmonikusan ötvözik az eleganciát és a modern stílust a XXI. század technikájával, a műemlékjelleget megőrizve. A szálloda elnevezése (a Soleil jelentése nap) utal arra, hogy Szeged a napfény városa, de jelzi azt is, hogy a Burger-ház visszakapta régi fényét. A cél egy olyan city-hotel márka kialakítása, amely jól testesíti meg az építészeti szépséget, a modernitást, a városi környezetet és a programturizmus adta lehetőségeket.
13 standard, egy négyágyas és egy deluxe szobával, valamint az országban egyedülálló étteremmel és egy rendezvényteremmel várja a Hotel Soleil a Szegedre látogatókat.

Cím: 6720 Szeged, Kelemen László u. 7.
Web: www.hotelsoleil.hu