Ginkgo Hotel Hódmezővásárhely****


Modernség és hagyományőrzés harmonikus egysége.

A Hotel Ginkgo az első Magyar Örökség Díjas Város, Hódmezővásárhely központjában, a belváros szívében található. A szállodában harmonikus egységet alkot a modernség, a hagyományőrzés és a környezettudatos szemléletmód.
A 90 szobás, XXI. századi szálloda konferenciatermekkel, lobby bárral, fitnesz részleggel, mélygarázzsal és büféreggelivel várja kedves vendégeit. A kényelmet szolgálják a lakosztályok, a konyhával felszerelt apartmanok, valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is. A szálloda 100%-ban akadálymentesített. A hangulatos, kényelmes, klimatizált, széffel, minibárral, telefonnal, ingyenes ADSL internettel, LCD TV-vel, hajszárítóval felszerelt szobák egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítanak a dolgozni vagy pihenni vágyók számára. A rendezvényhelyszínt keresők igényeinek kielégítéséről két modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciaterem gondoskodik.
A hagyományőrző és egyben természetbarát szálloda valamennyi szegletéből stílust és minőséget sugároz, hogy a Vendég minden pillantásával megbizonyosodhasson: csak és kizárólag az ő kényelméért és megelégedésére épült.

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2.
Web: www.ginkgohotel.hu