Four Points by Sheraton Kecskemét**** Superior


Ahol elegancia és üzlet találkozik.

Minden egy helyen, amire szükség lehet egy sikeres rendezvényhez. Magyarország első Four Points by Sheraton hotelje a legmodernebb vidéki szálloda és konferenciaközpont, amely 136 szobájával, 5 comfort és egy penthouse exkluzív lakosztályával minden igényét kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkezik. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák és fitness terem segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést.
A szállodában Bistorant étterem található, amely bőséges büféreggelivel, valamint a magyar és nemzetközi konyha kiváló ízeivel, széles borkínálattal várja a vendégeket.
Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíneként 1400 m2-es konferenciaközpontjával a szálloda ideális konferenciák, tréningek, üzleti tárgyalások megszervezésére egyaránt. A 400 fő befogadására képes bálterem és a rendezvénytermek mindegyike a mai kor követelményeinek megfelelően internettel, audiovizuális eszközökkel felszerelt, egy részük saját terasszal vagy tető-terasszal rendelkezik, ami kellemes helyszíne kávészüneteknek, állófogadásoknak vagy szabadtéri rendezvényeknek.

Cím: 6000 Kecskemet, Izsáki út 6.
Web: www.fourpointskecskemet.hu